بازگشت به صفحه کامل

بازگشت پرستوها؛ 26 مردادماه سالروز بازگشت آزادگان سر افراز به میهن اسلامی

امام خمینی (ره)در پاسخ به نامه یکی از آزادگان جنگ تحمیلی فرموده بودند: فرزند بسیار عزیزم از نامه ی دلسوزانه شما بسیار متاثر گردیدم من ناراحتی شما عزیزان در بند را احساس می کنم , شما هم ناراحتی پدرتان را که فرزندانش دور از وطن هستند درک کنید. عزیزان من , سید و مولای همه ما حضرت موسی بن جعفر (ع) بیش از همه شما و ما در رنج و گوشه زندان به سر بردند برای اسلام عزیز صبر کنید خداوند فرج را انشاءالله نزدیک می نماید و پدر پیر شما را با دیدن شما شاد می نماید. به همه عزیزان در بند سلام مرا برسانید.

بازگشت پرستوها؛ 26 مردادماه سالروز بازگشت آزادگان سر افراز به میهن اسلامی

إِنَّ الَّذِینَ قالُوا رَبُّنَا اللّهُ ثُمَّ اسْتَقامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَیْهِمُ الْمَلائِکَهُ أَلاّ تَخافُوا وَ لاتَحْزَنُوا وَ أَبْشِرُوا بِالْجَنَّهِ الَّتِی کُنْتُمْ تُوعَدُونَ . سوره فصلت آیه ۳۰٫
۲۶ مرداد مصادف با بازگشت آزادگان سر افراز به میهن اسلامی می باشد. آزادگانی که پس از تحمل دوران پر مشقت اسارت در اردوگاهها و مخفیگاههای رژیم بعث عراق با سرافرازی به میهن اسلامی بازگشتند.
در چنین ایامی برادران آزاده از چند نقطه ی مرزی کشور با تشریفات خاص پس از بوسه به خاک پاک میهن اسلامی و ریختن اشک شوق مورد استقبال کم نظیر ملت شریف ایران قرار گرفتند و پس از مدت کوتاهی به زیارت مرقد مطهر امام (ره) همچنین بیعت با جانشین برحق وی حضرت ایت الله خامنه ای مدظله العالی شتافتند.
مقام معظم رهبری در باره آزادگان چنین فرمودند : یکی از چیزهایی که شما را و دلهایتان را زنده وپر امید نگه می داشت یاد آن چهره و روحیه ی پر صلابت امام عزیزان بود.آن بزرگوار هم خیلی به یاد اسرا بودند. شما در دوران اسارت شرایط سختی را گذرانده اید اما در عین حال با حفظ دین و اعتقادات دلبستگی خود به اسلام و انقلاب موجب افتخار و ابرومندی ملت خود در برابر دشمنان شدید.
حقیقتا آزادگان پس از اسارت از دو موضوع غم زده بودند یکی رحلت امام راحل و عظیم الشان و دیگر شهادت و فقدان برخی یاران خود به ویژه بعضی آزادگان که در دوران اسارت به شهادت رسیده بودند.
در اولین دیدارآزادگان با رهبر انقلاب با شعاری پر مفهوم و احساسی ضمن اعلام بیعت با معظم اله و شعار <ما همه سرباز توایم خامنه ای گوش به فرمان توایم خامنه ای> از غیبت پیر سفر کرده زبان به شکوه گشودند و فریاد زدند : ای سید حسینی کو رهبرم خمینی – ابوالفضل علمدار خامنه ای نگهدار . واقعا این سخن اشک را بر چشم همگان جاری ساخت.
در دوران اسارت آزادگان به عشق دیدار پیر جماران لحظه شماری می کردند و در گوشه ی زندانها با پدر و پیر خود درد و دل می کردند و آن پدر با عشق پدری به آنان پاسخ می داد در پاسخ به یکی از آزادگان فرموده بودند:فرزند بسیار عزیزم از نامه ی دلسوزانه شما بسیار متاثر گردیدم من ناراحتی شما عزیزان در بند را احساس می کنم , شما هم ناراحتی پدرتان را که فرزندانش دور از وطن هستند درک کنید. عزیزان من , سید و مولای همه ما حضرت موسی بن جعفر (ع) بیش از همه شما و ما در رنج و گوشه زندان به سر بردند برای اسلام عزیز صبر کنید خداوند فرج را انشاءالله نزدیک می نماید و پدر پیر شما را با دیدن شما شاد می نماید. به همه عزیزان در بند سلام مرا برسانید.
این ایام یادآور بازگشت غرورآفرین مردان و زنان آزاده ای است که پس از تحمل شکنجه و دوری از عزیزان خویش به وطن بازگشتند و به انتظار میلیونها ایرانی با غیرت پایان دادند و وعده الهی تحقق یافت.
حقیقتا استقامت برادران آزاده در اردوگاه ها و مخفیگاه های دژخیمانه رژیم بعث عراق و صب و شکیبایی خانواده این عزیزان قابل تقدیرو تحسین است دفاع تمام قد ملت شریف ایران و صحنه ی حضور مردان و زنان غیرتمند و با ایمان با پیروی از تعالیم دین مبین اسلام تحت زعامت حکیمانه معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه و منویات مقام معظم رهبری توانستند حماسه های جاودان از خود به جای بگذارند از این بابت خدا را شاکریم که ناملایمات روزگارهرگز نتوانست آزادگان عزیز را از راهی که انتخاب کردند از مسیرخود منحرف کند. خدا راشاکریم که اسوه های صبر و استقامت را از چنگال شقی ترین نامرد تاریخ سالم , پر قدرت رها نمود و به موطن خود بازگرداند.