معرفی دانشکده

تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

تاریخچه دانشکده فنی – مهندسی کبودرآهنگ (دانشگاه بوعلی سینا): دانشکده فنی – مهندسی کبودرآهنگ واقع در شهرستان کبودرآهنگ در فاصله 58 کیلومتری از شهر همدان(سایت مرکزی دانشگاه بوعلی سینا) واقع در شمال استان همدان و یکی از موفق ترین واحد های آموزشی این دانشگاه است.
پذیرش دانشجویان این دانشکده در مقاطع تحصیلات تکمیلی در دانشگاه های معتبر دولتی خود گواه این مدعاست. این دانشکده با توجه به توسعه کمی و کیفی و موفقیت های فراوان و نیز نوید بخش در پذیرش دانشجویان خود در مقاطع تحصیلی بالاتر در دانشگاه های معتبر کشور، مشغول به تربیت نیروهای متخصص و متعهد می باشد.
دانشکده فنی – مهندسی کبودرآهنگ در سال 1389 به همت مسئولین وقت افتتاح گردید. این دانشکده در زمینی به متراژ 7400 متر مربع در محل ساختمان قدیم فرمانداری (واگذار شده به دانشگاه بوعلی سینا) افتتاح گردید. هدف از تأسیس دانشکده فنی – مهندسی کبودرآهنگ، پرورش نیرو های متخصص و متعهد در زمینه های مهندسی عمران و معماری – شهرسازی جهت پیشرفت شهرستان کبودرآهنگ در راستای اهداف بلند مدت دانشگاه بوده است. اولین رشته دایر در دانشکده، رشته مهندسی عمران بود که از جمله رشته های اصلی و پر جاذبه گروه فنی و مهندسی می باشد؛ این رشته در ابتدا به نام مهندسی راه و ساختمان خوانده می شد که پس از بازگشائی دانشگاه ها در سال 1361 به رشته مهندسی عمران تغییر نام داد. در سال 1392 رشته مهندسی شهرسازی به مجموعه رشته های دانشگاهی اضافه گردید. پذیرش دانشجویان در این دانشکده از طریق آزمون سراسری و بصورت روزانه و نوبت دوم انجام می گیرد. نخستین گروه دانش آموختگان این رشته (ورودی 89 رشته مهندسی عمران) 10 نفر بودند که در سال 1393 از این دانشکده فارغ التحصیل شدند.
دانشکده فنی – مهندسی کبودرآهنگ، در طول حیات نه چندان دور خویش، همواره به جهت بهره گیری از اساتید برجسته و پذیرش دانشجویان زبده توانسته است بهترین و کارآزموده ترین مهندسان را تقدیم این مرز و بوم نماید که اینک هر یک از این دانش آموختگان در گوشه ای از میهن اسلامی به خدمت مشغولند. دانشکده فنی – مهندسی کبودرآهنگ، در حال حاضر دارای 3 عضو هیئت علمی تمام وقت، 3 بورسیه دکتری تخصصی و بیش از 30 استاد مدعو از دانشکده های مختلف سایت اصلی دانشگاه بوعلی سینا در دو رشته دایر است. این دانشکده در حال حاضر در رشته های ذیل فعال می باشد و در آینده ای نزدیک، رشته مهندسی دیگری به مجموعه افزوده خواهد گردید: 1. رشته مهندسی عمران کارشناسی پیوسته (روزانه و نوبت دوم) 2. رشته مهندسی شهرسازی کارشناسی پیوسته ( روزانه و نوبت دوم) دانشکده فنی – مهندسی کبودرآهنگ (بوعلی سینا) در حال حاضر دارای 320 دانشجوی فعال کارشناسی شامل 220 دانشجوی مهندسی عمران و حدود 100 دانشجوی مهندسی شهرسازی می باشد. در حال حاضر، سایت کامپیوتر دانشکده و خوابگاه و نیز آزمایشگاه های مجهز دانشکده فنی – مهندسی، امکانات منحصر به فردی را در اختیار فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشکده و بویژه دانشجویان محترم قرار می دهند.