بازگشت به صفحه کامل

تاریخچه دانشکده فنی و مهندسی کبودرآهنگ

دانشکده فنی – مهندسی کبودرآهنگ واقع در شهرستان کبودرآهنگ در فاصله 58 کیلومتری از شهر همدان(سایت مرکزی دانشگاه بوعلی سینا) واقع در شمال استان همدان و یکی از موفق ترین واحد های آموزشی این دانشگاه است. پذیرش دانشجویان این دانشکده در مقاطع تحصیلات تکمیلی در دانشگاه های معتبر دولتی خود گواه این مدعاست. این دانشکده با توجه به توسعه کمی و کیفی و موفقیت های فراوان و نیز نوید بخش در پذیرش دانشجویان خود در مقاطع تحصیلی بالاتر در دانشگاه های معتبر کشور، مشغول به تربیت نیروهای متخصص و متعهد می باشد. دانشکده فنی – مهندسی کبودرآهنگ در سال 1389 به همت مسئولین وقت افتتاح گردید. این دانشکده در زمینی به متراژ 7400 متر مربع در محل ساختمان قدیم فرمانداری (واگذار شده به دانشگاه بوعلی سینا) افتتاح گردید. هدف از تأسیس دانشکده فنی – مهندسی کبودرآهنگ، پرورش نیرو های متخصص و متعهد در زمینه های مهندسی عمران و معماری – شهرسازی جهت پیشرفت شهرستان کبودرآهنگ در راستای اهداف بلند مدت دانشگاه بوده است.