بازدید ریاست محترم دانشگاه از دانشکده فنی و مهندسی کبودرآهنگ

آقای دکتر غلامی ریاست محترم دانشگاه به همراه جمعی از مدیران دانشگاه از دانشکده فنی و مهندسی کبودرآهنگ بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح روز یکشنبه 1395/08/16 آقای دکتر منصور غلامی ریاست محترم دانشگاه به همراه دکتر عباس افخمی معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر حسن علی عربی رئیس محترم دفتر ریاست و روابط عمومی، دکتر محمد جعفر بنی اردلان مشاور محترم رئیس و رئیس پردیس دانشکده­های اقماری، دکتر امیرحسین اقبالیان رئیس محترم گروه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه و معاون محترم فرماندار کبودرآهنگ، در مراسم گرامیداشت دانشجویان جدیدالورود دانشکده فنی و مهندسی کبودرآهنگ شرکت کرده و در ادامه نیز از این دانشکده و کتابخانه مرکزی شهرستان کبودرآهنگ (جنب دانشکده) که قرار است از سوی فرماندار محترم کبودرآهنگ، جناب آقای احسان قنبری، به دانشگاه اهدا شود بازدید نمودند.

در این برنامه، آقای دکتر منصور غلامی ریاست محترم دانشگاه طی سخنانی ضمن تشکر از برگزار کنندگان مراسم و تشریح سیاست­های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه بوعلی سینا، دانشجویان جدیدالورود را به سعی و تلاش در دو مقوله تزکیه و تعلیم و توجه به اخلاق مداری و فرصتی که جهت تحصیل در این دانشگاه برای آنان حاصل شده است ترغیب نمود. ایشان هم چنین به مسأله مهم استفاده از فرصت­ها، وقت شناسی و نظم و انضباط در دوره زندگی دانشجویی و حفظ شئونات اسلامی تاکید کرده و از مسؤولین محترم دانشگاه و دانشکده خواستند که محیطی امن و پر نشاط برای دانشجویان فراهم آورند.

در ابتدای این مراسم، جناب آقای دکتر مهدی قیاسوند رئیس محترم دانشکده ضمن خوش­آمد­گویی به ریاست محترم دانشگاه و هیأت همراه ایشان، گزارشی از حوزه­های مختلف دانشکده ارائه نمودند و بر اهمیت اضافه شدن ساختمان کتابخانه مرکزی شهرستان کبودرآهنگ  در راستای راه اندازی مجدد رشته شهرسازی تأکید کردند.

در پایان، از زحمات آقایان دکتر بهرام رضایی و دکتر مرتضی شکری با اهداء هدایایی تقدیر به عمل آمد.